torstai 7. heinäkuuta 2011

Kävipä ohrasesti, kun sain vehnäallergian!

Lainaus saksalaiselta sivulta osoitteesta:
http://www.sylt-gesund-leben.de/texten/weizenall.htm%22

Dr. Eleonore Procházka kirjoittaa vehnäallergikon oireista otsikolla
"Maskierte Weizenallergie"- die Erklärung für viele Rätsel! ( "Naamioitunut vehnäallergia" - ratkaisu moneen arvoitukseen!). Olen poiminut artikkelista keltaisella itseäni kiinnostavat "vaivat": nenän tukkoisuus, allergiat(heinänuha, astma, keuhkoputkentulehdus, yskä) , korkea verenpaine ,ylipaino, ruuansulatusvaivat, silmävaivat ja korvavaivat.
Täytyy kyllä sanoa, että totta tohtori turisee. Noin vuosi sitten jätin viinerit vitriiniin ja olen todella huomannut, että monta vaivaa on hävinnyt minun elämästäni.
Harmin paikka on vain se, että niin paljosta on joutunut luopumaan. Kun kiertelee kaupan hyllyjä, niin melkein joka tuotteessa on vehnää "naamioituna" - glukoosi, glukoosi-fruktoosi ja niin edelleen. Sitä onkin sitten sillistä suklaaseen. Ainut suklaa onkin valkoinen panda, jota voin syödä ja kyllä syönkin.
Folgende Symptome wurden besser oder verschwanden durch Weglassen von Weizen (Gluten):
rheumatoide Arthritis, dauernd verstopfte Nase, Mandelentzündungen, Myome, Gewebeschwellung, prämenstruelles Syndrom, Müdigkeit, Denkstörungen, ernste geistige Verwirrung, Gelenk- und Muskelschmerzen, Allergien (Heuschnupfen, Asthma, chronische Bronchitis oder Husten), hoher und niedriger Blutdruck, Übergewicht, Migräne, Herzrhythmusstörungen (Puls!), hoher Cholesterinspiegel, Infektanfälligkeit, Darmstörungen (auch Morbus Crohn, Colitis ulcerosa, Durchfälle, chronische Verstopfung), häufiges Wasserlassen, Augentränen oder Trockenheit, Ohrbeschwerden, Durchblutungsstörungen, MS und viele andere."

 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Bei Rheumatoider Arthritis hilft am besten die Selbstheilung!